Erbjudande

Andreas Ferronato är en oerhört mångsidig artist som rör sin publik både till vild dans och extas, till tårar, eftertanke och till goda skratt. Han rosas av både näringsliv och nöjesbransch, från medarbetaren till VDn. Med sin goda erfarenhet som saxofonist, DJ, bandledare och showman samt en intensiv närvaro på scen lämnar Andreas ingen oberörd.

Intensitetsgrad: Hög

Om du är klubbarrangör, festfixare, eventansvarig, födelsedagsbarn eller blivande äkta hälft bör du se hit – Andreas Ferronato är mästare på att skapa och sätta trippel guldkant på oförglömliga fester! Öppna konferensen med ett kort power performance, överraska gästerna under banketten eller få er att dansa långt in på småtimmarna – Andreas erbjuder en unik akt som ni sent kommer glömma.

Bjud dina gäster på den ultimata upplevelsen när Andreas mästerligt kombinerar sitt energifyllda DJ-set med sin saxofon, en enorm spelglädje och en scenkarisma som är svår att hitta någon annanstans i Sverige. Är du ute efter musik som helt framförs live rekommenderar vi starkt Andreas eget liveband! Andreas slår också regelbundet ihop sin akt med flera av Sveriges bästa DJs. Möjligheterna är många och oavsett vilket koncept ni väljer garanterar vi en riktigt bra fest!

Intensitetsgrad: Lugn

Om du är restaurangägare, arrangerar gala, ett lyxigt mingel eller söker en exklusiv loungeupplevelse har du också kommit helt rätt. Andreas fingertoppskänsla och färdigheter blir om möjligt ännu tydligare när tempot på tillfället, tillställningen och lokalen blir lägre. Detta är också ett lyxigt sätt att starta en tillställning som senare ökar i intensitet!

Även vid mer städade tillställningar går det att anlita Andreas som kombinerad DJ och saxofonist, tillsammans med annan DJ eller tillsammans med Andreas medmusiker. Framträdandet och atmosfären på din tillställning kommer bli kvalitativ, lyxig och on point – det garanterar vi!

Studio/Gästframträdande

Andreas samarbetar regelbundet tillsammans med andra band och artister, både på scen och i studion. Han har jobbat med bland andra Robert Wells, Matt Joko, Nelsaan, EsQuille, Alberto Canas, Tim Henri, Emma Persson, Calle Hammar (Houston), Rabih Jaber och Evelina Olsén. Är du intresserad av att jobba med Andreas – hör av er till oss!

Jag har jobbat med Andreas ett flertal gånger, och redan vid första jobbet visste jag att: Vi kommer spela ihop mer! Han levererar allt man kan önska av en artist: Grymma solon, utstrålning, show, perfekta toner till varje låt han spelar, spelar vid precis rätt tillfällen, anpassar sig till lokal och publik och listan fortsätter. Detta har gjort att det alltid blir något extra när Andreas är med! Förutom det är han extremt professionell och duktig med allt runt omkring, och kan enkelt anpassa sig till alla kunder. Jag rekommenderar honom starkt!

DJ Samvice, Café Opera

Vi har fått äran att spela ihop med Andreas Ferronato på flertalet fester. Förrutom Andreas otroliga skicklighet på saxofonen så besitter han en unik fingertoppskänsla när han ska accelerera eller ta ett steg tillbaka. Denna kombination tillsammans med hans ödmjuka attityd har visat sig vara ett framgångsrecept och därför vill jag ge min varmaste rekommendationer!

Karl Jansson, DJGruppen.se

Vi har anlitat Andreas åt flera olika kunder och det är succé varje gång. Andreas är mycket lyhörd och gör en noggrann och precis analys av målgruppen han spelar för. Andreas är extremt proffsig och samarbetsvillig. Jag ger Andreas mina starkaste rekommendationer.

Lovisa Nordberg, Project Manager, Wow By Rewir

Utöver att Andreas är kompetent och väldigt professionell känns det oerhört tryggt att anlita Andreas. Han är flexibel, anpassar sig alltid, söker lösningar tillsammans med uppdragsgivaren och skapar därigenom den optimala upplevelsen både för oss och den tilltänkta målgruppen.

Isabell Seirafi, Marketing Communication Manager, Swedavia